Om Future Finder

Future Finder är en global portal med fokus på studenters jobb- och karriämöjligheter. Future Finder bygger på ett samarbete mellan Malmö universitet och Graduateland.
Studenter

Kickstarta din karriär

Du som student har möjlighet att skapa en personlig profil och anpassa dina sidor utifrån studieinriktning, kompetenser och önskemål om jobb. Du kan exponera dig själv mot framtida arbetsgivare och följa dessa från din personliga profil. Du kan också prenumerera på annonser från flera hundra olika företag och därmed vara uppdaterad om relevanta jobb som passar just dig.

För arbetsgivare

Hitta rätt kandidat

Som arbetsgivare har du möjlighet att komma i kontakt med studenter och nyexaminerade från Malmö universitet. Du har möjlighet att rikta dina erbjudanden mot specifika segment, och på så sätt uppnå en mer effektiv rekryterings- och kommunikationsprocess.

Hitta dina kandidater idag
Vad är Graduateland?

Ett internationellt nätverket

Future Finder är en del av Graduatelands nätverk som består av karriärportaler för studenter och nyutexaminerade tvärs över skandinaviska och internationella universitet och intresseorganisationer.

Malmö universitet


Idag finns cirka 24 000 studenter vid Malmö universitet. Många av utbildningarna är yrkesinriktade, men de som studerar utifrån ett intresseområde är också välkomna till Malmö universitet. Arbetsmarknadsläget för majoriteten av studenterna har varit mycket bra under flera år. Över 90 procent har efter avslutade studier fått uppdrag eller anställning inom det område de är utbildade för.

Kontakt

All försäljning och utveckling av Future Finder sköts av Graduateland ApS.
För mer information, vänligen kontakta ansvarig person på Graduateland ApS.

Har du frågor eller funderingar?

Mikkel Thorup Pedersen
Graduateland ApS
Ansvarig för Future Finder
Direkt: +45 31197939
E-post: mtp@graduateland.com
Är du arbetsgivare och behöver hjälp? Kontakta: sales@graduateland.com
+45 5054 9929

Future Finder

Vill du veta mer om samarbeten på universitetet?

Du är välkommen att kontakta My Larsson
Telefon: +46 40 665 86 92
E-post: my.larsson@mau.se