Junior CRM Analyst Intern at Digitalstudion Sverige AB

Posted 1 week ago

Nu söker vi en Junior CRM Analyst Intern till hösten 2022. Under din praktik hos oss kommer du främst att få lära dig att arbeta i program såsom Linkedin Sales Navigator och Hubspot samt med omvärldsbevakning. Vi är väl medvetna om att även det man brinner för mest blir enformigt efter en längre tid - vi utlovar varierande arbetsuppgifter och därmed kommer du även att få chans till att pröva på att arbeta inom områden såsom marknadsföring och i liveproduktion .

Praktiken avser tidsperioden HT22 och är oavlönad. Vi är ett team om åtta medarbetare som behöver blir fler, därför finns även goda chanser till anställning efter avslutad praktik.

Vilka är vi?

Digitalstudion är precis vad det låter som, en digital studio. Vi arbetar med digitala -och hybrida event och är specialister inom livesändning. Nere i Frihamnen i Stockholm tillhandahåller vi tre studios, där vi producerar livesändningar åt allt från börsnoterade företag, myndigheter, organisationer, kommuner till eventbolag.

Vem är du?

Du är strukturerad, noggrann och självgående. Du är förmodligen en stjärna på att finna guldkorn och hittar alltid lösningar för att nå dit. Troligtvis har du även erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter.

Sista ansökningsdag är 31 juli, men praktiken kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka ett kortare personligt brev (1/3 A4) samt CV till denise@digitalstudion.nu