Examensarbete inom Eskilstuna kommun at Eskilstuna kommun

Examensarbete inom Eskilstuna kommun - för dig som studerar

Sista ansökningsdag - 26 april 2021

Om arbetsplatsen

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt viktiga samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder. Vi har blivit utsedda till ett av Sveriges 100 karriärföretag och fått utmärkelsen Årets kommun employer branding vid Universum Awards 2020. Ett led i att öka och bredda vår kompetens är att erbjuda dig som student att göra examensarbete hos oss. Du kan påverka ditt framtida Eskilstuna. Var med och led vägen till ett mer hållbart samhälle!
Via den här annonsen söker du något av de 50 examensjobb som våra olika verksamheter har tagit fram. Vi har just nu exjobb inom följande områden: kultur, kommunikation, informationsdesign, vård och omsorg, IT, socialt arbete, stadsbyggnad, personalvetenskap, miljö, transport och logistik.
Du kan också ge ett eget förslag på examensjobb, men vi rekommenderar dig som student att välja ett färdigt förslag.
Att utföra ett exjobb eller att skriva en C-uppsats är inget vanligt arbete på en arbetsplats, utan du gör ett självständigt arbete kopplat till din pågående högskole- eller universitetsutbildning, i samarbete med en eller flera verksamheter/arbetsplatser hos oss. I samband med att du erbjuds ett exjobb får du också besked om vem som blir din handledare.
Villkoren och kriterierna kan se olika ut för olika utbildningar och lärosäten, vilket gör att en fortsatt dialog med dina handledare hos oss och på lärosätet blir viktig i det slutliga utformandet. Lärosätet måste ofta godkänna ditt exjobb.
Våra förslag är en grund att utgå ifrån och visar vad vi som organisation önskar få ut av ditt exjobb. En del beskrivningar är mer specifika och andra är mer öppna. I några av förslagen finns det flera olika frågeställningar.

Arbetsuppgifter

Du blir inte anställd av Eskilstuna kommun och får därför heller inte någon lön. Om du blir erbjuden exjobb gör du upp upp tidplan och kommer överens om andra praktiska delar och detaljer kring exjobbet tillsammans med din handledare.
På vår jobbsajt har vi listat alla exjobb som våra verksamheter har tagit fram. Läs noga igenom dessa innan du går in och ansöker via annonsen på våra lediga jobb. Välj den frågeställning som du är mest intresserad av att undersöka närmare i ditt exjobb. Du kommer att få ange nummer och titel på exjobbet i din ansökan.
Om du vill göra ditt examensjobb tillsammans med en annan student vill vi att alla skickar in enskild ansökan. Skriv i din ansökan vem/vilka som du vill göra ditt exjobb tillsammans med.

Kvalifikationer

Du ska studera på högskola eller universitet och ska göra ditt exjobb under våren 2021. Det exjobb som du söker ska vara relevant för den utbildning som du läser just nu.
Vårt urval sker utifrån den motivering som du har skrivit om varför just du ska göra detta exjobb, vilken utbildning som du läser och hur väl utbildningen/ditt huvudämne eller din inriktning matchar frågeställningen i exjobbet.
Vi använder enbart frågeformuläret som underlag och tar inte emot cv eller personligt brev i ansökan om att få göra exjobb.
Vi kommer att ha löpande antagning under våren, vilket gör att exjobbet kan bli tillsatt innan ansökningstiden går ut.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad anställning
Heltid
11 dagar - 3 månader

Övrigt

Som student kan du vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i samtidigt som du också skaffar dig värdefulla kontakter och kunskap. Välkommen att göra skillnad!
På vår webbplats finns mer information om oss som arbetsgivare:

Kontakt

Thérese Norén
HR-konsult

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on Future Finder will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.

Remember to mention that you found this position on Future Finder