Marknadskommunikatör at Pinteg AB

Pinteg AB är ett Start Up bolag som finns på Ideon Innovation i Lund. Vi har som vision att "alla ska kunna ta del av den digitala revolutionen, utan att äventyra sin digitala identitet".
Genom folkbildning och tekniska lösningar hjälper vi människor och företag att få kontroll över persondata, och på så sätt bidra till ett hållbart samhälle.
Din roll blir att vara en del av marknadsföringsteamet och hjälpa oss bygga marknadsstrategi och execution plan för företaget och våra nylanserde konsumentprodukter. Du kommer även jobba med praktiska digitala markandsföringsaktiviteter och ha kontakt med vår Marknadsföringbyrå.

Ditt arbete kommer ge dig full insyn i alla delar av markandsföringsarbetet i vår Start Up. Du kommer framför allt jobba med mig som är gammal Marknadschef och Mattias som är duktig på Mar Comm och Content Marketing. Du kan se lite vad vi skapat hittills på www.pinteg.se.

Som en krydda kommer vi med stor sannolikhet i vår vara med i Sveriges största forskningsprojekt inom Dataskydd, "Sjyst Data projektet", som drivs av RISE och sponsras av Vinnova. Här finns även forskare från Lunds Universitet och Malmö Universitet med.

Som gamla Lundastudenter förstår vi att dina veckor som student varierar, så vi anpassar arbetstider mm efter dina möjligheter och förutsättningar.

Mycket välkommen med din ansökan!

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on Future Finder will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.