LinkedIn - Hur får du en rekryterare att se dig?

Lär dig hur du kan använda LinkedIn för att bygga relationer, lära dig mer om din arbetsmarknad och skapa möjligheter!

Mar

15:00 to 16:30   CEST

LinkedIn - Hur får du en rekryterare att se dig?

About LinkedIn - Hur får du en rekryterare att se dig?

Den 31/3 2020 gästar OnePartnerGroup oss för att ge oss en unik inblick i ett av sina skarpaste verktyg i en rekrytering/search, dvs. LinkedIn. De kommer ta med oss på en rundtur och visa ur en rekryterares ögon hur sökning efter kandidater går till på LinkedIn. De kommer med konkreta tips och relevanta inspel på hur just DU som arbetssökande gör din profil mer attraktiv. Missa inte detta tillfälle!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. OnePartnerGroup är verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan de erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskra

Studentcentrum, Bottenplan, Neptuniplan 7, Malmö, Sweden