Physical Event

Skapa ett vinnande CV

Få reda på hur arbetsgivare och rekryterare läser CV och vad de vill och inte vill se.

18 February 15:00 to 16:00   CET

Add to calendar

Studentcentrum, Neptuniplan 7, Bottenplan, Malmö, Sweden

Organised by Organizer

Ett välskrivet CV hjälper till att sälja in dina kunskaper och färdigheter till potentiella arbetsgivare, och ökar också dina chanser att få komma på intervju. Under workshopen får du tips och konkreta exempel på hur du kan skriva ett vinnande CV samt hur du kan göra ditt befintliga CV ännu mer säljande genom att reflektera över dina styrkor i förhållande till arbetet du söker.

Feedback från student:

"Stort tack för er värdefulla återkoppling på mina dokument. Så värdefull att det är värt att sprida till kursare! De konkreta förslag jag fått gör att min förståelse för hur ansökningshandlingar bör utformas ökar. Det blir därmed lättare att fokusera på relevanta formuleringar."

Delar i workshopen:

• Viktiga delar i ditt CV
  • Hur en rekryteringsprocess kan gå till och vad arbetsgivare och rekryterare letar efter i ett CV
  • Olika CV format
  • Vad kan och bör jag skriva i mitt CV för att förbättra mina chanser till intervju
  • Identifiera dina talanger, färdigheter och förmågor

How to get to Skapa ett vinnande CV

Do you want to organise your own virtual event?