Drömjobbet i EU:s institutioner finns inom räckhåll- allt du behöver veta!

Varmt välkommen att delta i Universitets- och högskolerådets och EU-careers seminarium på Malmö Universitet

UHR & Karriärservice presents

Drömjobbet i EU:s institutioner finns inom räckhåll- allt du behöver veta!

About Drömjobbet i EU:s institutioner finns inom räckhåll- allt du behöver veta!

Forma Europa tillsammans!

Ta ett steg närmare ditt drömjobb inom EU

Välkommen till ett inspirerande informationsseminarium på Malmö universitet om vilka möjligheter som finns för svenskar som är intresserade av en EU-karriär. Du får också träffa din studentambassadör för EU som fungerar som vägledare till EU:s institutioner. Det kostar inget att delta men du måste anmäla dig i förväg. Universitets- och högskolerådet, UHR, bjuder på lättare förtäring.

Välkommen!

Datum: Torsdag 21 november Tid: Kl. 11.00 - 12.30

Plats: Malmö universitet, Nordenskiöldsgatan 1, Niagara, NI:0607

Anmäl dig via följande länk: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/dc752858-8b82-46e5-99f0-0ac5b336cc03?displayId=Swe1846608, senast den 6 november