Drop-in för hjälp med personligt brev! / Cover letter drop-in!

Kom till Studentcentrum och få tips om hur du skriver personliga brev!/Come to Student Centre and get tips on how to write a Cover letter!

Career Services presents

Drop-in för hjälp med personligt brev! / Cover letter drop-in!

No registration needed

About Drop-in för hjälp med personligt brev! / Cover letter drop-in!

(Information in English will follow)

Den 26/11 kl. 10.00-12.00 så är du välkommen till Studentcentrum för att träffa en karriärvägledare och få tips på hur du skriver ett personligt brev på bästa sätt för att nå fram till en arbetsgivare. Ett snabbt möte där du får en översiktlig bedömning. Vill du sedan boka ett längre möte för att prata om andra karriärvägledande insatser, så går det bra. Du behöver inte anmäla dig till detta event.

Novmber 26th between 10.00-12.00, you are welcome to Student Centre to meet a Career Adviser and recieve tips on how to write a Cover letter in the correct way. A quick meeting where you geet a brief assessment. If you after this drop-in want to book a longer meeting, to discuss other career related topics, just ask us. No registration is needed for this event.

No registration needed

Studentcentrum / Student Centre, Neptuniplan 7, Malmö, Sweden