CV-drop in!

Kom till Studentcentrum och få feedback på ditt CV! / Come to Student Centre and get feedback on your CV!

Career Services presents

CV-drop in!

About CV-drop in!

(Information in English will follow)

Den 13/11 kl. 10.00-12.00 så är du välkommen till Studentcentrum för att träffa en karriärvägledare och få feedback på ditt CV. Ett snabbt möte där du får en översiktlig bedömning. Vill du sedan boka ett längre möte för att prata om andra karriärvägledande insatser, så går det bra. Du behöver inte anmäla dig till detta event.

Novmeber 13th between 10.00-12.00, you are welcome to Student Centre to meet a Career Adviser and recieve feedback on your CV. A quick meeting where you geet a brief assessment. If you after this drop-in want to book a longer meeting, to discuss other career related topics, just ask us. No registration is needed for this event.

Studentcentrum / Student Centre, Neptuniplan 7, Malmö, Sweden