TS-fika - ta chansen att mingla med arbesgivare!

För fjärde året i rad anordnas TS-fika. TS-fika är ett välkomstmingel för de över 2000 studenter och personal som studerar/arbetar på TS.

Sept

TS-fakulteten & Karriärservice presents

13:00 to 15:00   CEST

TS-fika - ta chansen att mingla med arbesgivare!

About TS-fika - ta chansen att mingla med arbesgivare!

TS-fikan är ett event där studenter på fakulteten för Teknik & Samhälle ges möjlighet att visa upp projektarbeten samtidigt som de minglar med arbetsgivare.

Ett möte mellan studenter och arbetsgivare kan resultera i ett projektarbete som ni båda har nytta av, ett examensarbete som hjälper till att lösa ett ”problem” hos en organisation eller till och med en lyckad anställning.

Ett av syftena med fikan är att du som ny student ska kunna bekanta sig med studiekamrater, lärare och annan personal samt med arbetsgivare.

Karriärservice bistår med att bjuda in relevanta arbetsgivare som ni kan träffa vid detta tillfälle, ta chansen! Ingen föranmälan krävs.

Niagara, plan 5, atriet, Nordenskiöldsgatan 1, Malmö, Sweden