Career Fair / Karriärmässa

A bridge to your future!

Karriärservice / Career Services presents

22 companies

Career Fair / Karriärmässa

About Career Fair / Karriärmässa

In English:

Whether you’re looking for an internship, a part/full-time job, or you are simply trying to build your network, Malmö University’s Career Fair is a fantastic place to get started.

• The fair is open to all students and alumni
  • You will be provided with the opportunity to meet with prospective employers coming from a wide range of industries
  • The employers will be present at this event because they are interested in meeting you

Get your professional photo taken!

We will have a photo booth at the fair where you can get a free professional photo taken for you to use on your CV and/or LinkedIn profile.

We will be taking photos during the fair
The photos will be used in the University’s communication, for example on our webpage and social media channels. Our lawful basis for processing this personal data is public interest and public task. You can read more at mau.se/personaldata.

If you do not wish to have your picture taken, you can let the photographer know, or contact Karriärservice at karin.falth@mau.se

På svenska:

Oavsett om du letar efter praktikplats, ett hel- deltidsjobb eller om du helt enkelt vill bygga på ditt nätverk så är Malmö universitets Karriärmässa en fantastisk plats att starta på.

• Mässan är öppen för samtliga Malmö universitets studenter och alumner
  • Du ges möjligheten att möta eventuella framtida arbetsgivare från många olika branscher
  • Företagen kommer närvara på mässan för att de är intresserade av att träffa dig

Bli professionellt fotograferad!

Vi kommer erbjuda fotografering på mässan där du kan bli professionellt fotograferad gratis, så att du kan använda denna bild på ditt CV eller på din LinkedIn-profil.

Vi fotograferar under rmässan

Bilderna används i universitetets kommunikation, till exempel på vår webbplats webbplats och sociala medier. Vi använder myndighetsutövning och uppgift av allmänt intresse som laglig grund när vi tar bilderna. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter på mau.se/personuppgifter.

Om du blir fotograferad av vår fotograf och inte vill vara med på bild, säg till eller kontakta oss på karin.falth@mau.se

Featuring the following companies

Niagara entrance level, Nordenskiöldsgatan 1, Malmö, Sweden