LinkedIn - Hur får du en rekryterare att se dig?

Ta en kopp kaffe och lyssna på OnePartnerGroup om hur du förbättrar din LinkedIn profil från en rekryterares perspektiv!

15:30 to 16:30   CEST

LinkedIn - Hur får du en rekryterare att se dig?

About LinkedIn - Hur får du en rekryterare att se dig?

Den 24/4 2019 gästar OnePartnerGroup oss för att ge oss en unik inblick i ett av sina skarpaste verktyg i en rekrytering/search, dvs. LinkedIn. De kommer ta med oss på en rundtur och visa ur en rekryterares ögon hur sökning efter kandidater går till på LinkedIn. De kommer med konkreta tips och relevanta inspel på hur just DU som arbetssökande gör din profil mer attraktiv. Missa inte detta tillfälle!

Glöm inte att registrera dig för att få möjligheten att träffa OnePartnerGroup och ta del av deras värdefulla tips!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med drygt 2 500 engagerade medarbetare. Genom kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan de erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Studentcentrum, rum 1043, Neptuniplan 7, Malmö, Sweden