Skapa ett vinnande CV

Få reda på hur arbetsgivare och rekryterare läser CV, och vad de vill och inte vill se.

Skapa ett vinnande CV

About Skapa ett vinnande CV

Ett välskrivet CV hjälper till att sälja in dina kunskaper och färdigheter till potentiella arbetsgivare, och ökar också dina chanser att få komma på intervju. Under workshopen får du tips och konkreta exempel på hur du kan skriva ett vinnande CV samt hur du kan göra ditt befintliga CV ännu mer säljande genom att reflektera över dina styrkor och talanger.

Feedback från student:

"Stort tack för er värdefulla återkoppling på mina dokument. Så värdefull att det är värt att sprida till kursare! De konkreta förslag jag fått gör att min förståelse för hur ansökningshandlingar bör utformas ökar. Det blir därmed lättare att fokusera på relevanta formuleringar."

Delar i workshopen:

• Viktiga delar i ditt CV
  • Hur en rekryteringsprocess kan gå till och vad arbetsgivare och rekryterare letar efter i ett CV
  • Olika CV format
  • Vad kan och bör jag skriva i mitt CV för att förbättra mina chanser till intervju
  • Identifiera dina talanger, färdigheter och förmågor
  • Tips på hur man skriver ett personligt brev

CV-feedback: Efter workshopen är du välkommen att boka ett individuellt möte för CV-feedback.

Studentcentrum, rum 1043, Neptuniplan 7, Malmö, Sweden