Nästa vecka är det äntligen dags för seminariet ”Tips och verktyg för studietiden - om studieteknik och stresshantering”

Studenthälsan och Studie- och karriärvägledningen presents

About Seminarie; Tips och verktyg för studietiden - om studieteknik och stresshantering

Studenthälsan och Studie- och karriärvägledningen bjuder in till en öppen föreläsning om studieteknik och stresshantering. Alla studenter på Malmö universitet är välkomna. Seminariet handlar om våra vanliga beteenden vid stress och hur vi bättre kan hantera stress med hjälp av en fungerande studieplanering, antecknings- och lästeknik.

När?             På onsdag, den 5 december kl. 10.15–12.00
Var?             Gäddan, G8: 104
Anmälan?    Nej, det är bara att gå dit

Varmt välkommen!