Physical Event

CGI kommer till Malmö Universitet för att träffa studenter som är intresserade av att arbeta inom IT!

Är du intresserad av en framtid inom IT? Välkommen att prata med representanter från CGI för att knyta värdefulla kontakter.

28 November 10:30 to 13:30   CET

Add to calendar

Niagara atrium/entreplan, Nordenskiöldsgatan 1, Malmö, Sweden


Organised by Organizer

The event has passed

Den 28:e november kommer CGI till Malmö Universitet för att prata med dig om vad Du har för karriärmöjligheter på CGI! Här kan du höra mer om deras Talent Program som du kan ansöka till i februari 2019. I talangprogrammet får du ta del av CGI:s stora nätverk av IT-konsulter och projektledare, och du får ökad kunskap om hur det är att jobba som konsult.

Här kan du se mer om hur det är att jobba hos CGI:

Hur" target="_blank">https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__youtu.be_fyec-2Dp9OUIc&d=DwMFAw&c=H50I6Bh8SW87d_bXfZP_8g&r=VDZVZkaBeMGe7hYO8hMBojY2LWFKT3rk0rcg8zeqydw&m=xWNoy02HC9vrRNP55a-Cfm-ZUZZoauA7x8LqFmd6qNE&s=-kZBS0ZVbKCpzJitF4Cnd2XDP0RNOjwkfRbY2ECFN0o&e=">Hur det är att jobba på CGI

CGI intog plats nummer ett i den nya kategorin som mest attraktiva IT-konsultbolag i årets undersökning Young Professional Attraction Index, YPAI. Undersökningen görs av Academic Work i samarbete med Sifo, och baseras på enkäter till 14 000 studenter och akademiker i början av karriären.


How to get to CGI kommer till Malmö Universitet för att träffa studenter som är intresserade av att arbeta inom IT!


Do you want to organise your own virtual event?